Нужда ни е коалиция, за да има взаимен контрол в

...
 Нужда ни е коалиция, за да има взаимен контрол в
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ в Търговище: Нужна ни е коалиция, за да има взаимен контрол в управлението

 izbori_2023_v1_014

 

Нужда ни е коалиция, с цел да има съвместен надзор в ръководството. Времето на едноличната и еднопартийна власт свърши. Това зави водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Търговище, оповестиха от пресцентъра на Движението.

 

Другите политически партии търсят своята еднаквост на основата на разграничителните линии, опълчването, омразата. Отказът от разговор ни докара до пети следващи избори в границите на 2 години, сподели още Карадайъ.

 

В момента е нужно обединяване, с цел да може в разговор, с общи старания, в коалиция със съвместен надзор да търсим решение на проблемите на хората, акцентира водачът на Движение за права и свободи. Той напомни нещастието в Турция и благодари на хилядите донори от цялата страна, като акцентира, че в спешни обстановки Движение за права и свободи е потвърдило обединителната си мощ.

 

Трябва с разсъдък да проучваме икономическата, обществената и политическата ситуация в страната и да търсим рационалните решения за излаз от рецесията, съобщи Мустафа Карадайъ.

 

Нужна ни е отговорност - персонална и групова, партийна и парламентарна, с цел да могат тези решения да бъдат осъществени в живота, продължи той.

 

Необходим ни е разговор, с цел да намерим устойчивите политически формули, които да подсигуряват непоклатимост на стопанската система и постигане на средноевропейските приходи, безапелационен бе Карадайъ.

 

Вярвам, че българските жители се гласоподават с разсъдък, а не с предубеждения, а Движение за права и свободи ще излъчи от Търговище повече от двама народни представители, съобщи Карадайъ.

 

По-рано пред деня Мустафа Карадайъ и екипът на Централния избирателен лъч посетиха Кооперативния пазар в Търговище, където изслушаха проблемите на производители и търговци.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР